VÄLJ TYP AV SLÄP

Flakvagnar lågbyggda

Stabila allroundvagnar med låg tyngdpunkt för hög säkerhet, enkel lastning och god väghållning. Välj till gallergrind så du kan lasta högre, tipp så du lätt får ombord åkgräsklipparen, eller kåpa för att väderskydda lasten.  

Flakvagnar lågbyggda

Flakvagnar Högbyggda

Optimal lastbredd i och med att hjulen är monterade under flaket. Fällbara lämmar runtom så att du smidigt kan lasta och lossa med truck. Dessutom extraknäcker det högbyggda flaket som rörlig arbetsplattform.  

Flakvagnar Högbyggda

Kåpsläp

Exponera gärna ditt varumärke – men skylta inte med lasten! Kåporna på våra släpvagnar är tillverkade i slitstark glasfiber eller stark aluminium som ger ett naturligt skydd mot väder och vind, men också mot vägdamm och vägpirater.  

Kåpsläp

Skåpvagnar

Exponera gärna ditt varumärke. Men skylta inte med lasten! Våra skåpsläp passar alla som vill kunna skydda och täcka sitt gods – inklusive hantverkare som vill profilera sitt företag.  

Skåpvagnar

Tippvagnar

Bra lastvinkel, fällbara lämmar och tippbart lastplan gör jobbet så mycket lättare. Även tunga grejer som maskiner eller grus lossar du smidigt själv med våra tippvagnar.  

Tippvagnar

Maskinsläp

Brottas du med entreprenadmaskiner eller annan tung utrustning? Våra maskinsläp tar ett rejält lass av dina axlar. Låg tyngdpunkt, stabila köregenskaper och genomtänkta uppkörningsvinklar gör att du får grejerna på plats utan krångel.  

Maskinsläp

Fordonstransporter

Välkommen att botanisera bland våra fordonssläp, där många modeller har extra breda eller förlängda flak som gör transporten av personbilar, motorcyklar och skotrar säker och smidig.  

Fordonstransporter

MC-transporter

Får du nackspärr av att vrida på huvudet för att kolla att hojen står säker? Här är lösningen: en släpvagn dedikerad åt MCn. Med fällbar ljusramp, utskjutbar uppkörningsramp och goda köregenskaper.  

MC-transporter

Snöskotersläp

Rejäl lastyta, låg uppkörningsvinkel och extra bindöglor mitt på flaket för att smidigt förankra en snöskoter – eller två. Söker du ett släp som tål tuffa tag, är du garanterat något på spåret här.  

Snöskotersläp

Båttrailer

Trailer, båttransport, båtupptagningsvagn, efterfordon – det viktiga är inte vad du kallar den. Det viktiga är att du snabbt, enkelt och säkert kan sjösätta dina planer.  

Båttrailer

Vattensport

Enklaste vägen till sjösättning. Med våra specialkonstruerade trailers för vattenskoter, kajak, kanot och gummibåt kan du utan bekymmer ta dig till och utforska nya farvatten.  

Vattensport