Upptäck Vår båtkampanj av Välj den Perfekta Trailern för Dina Äventyr

Välkommen till vår kampanjsida där vår passion är att göra din övergång till vattnet så sömlös och njutbar som möjligt. Vi förstår vikten av att välja den rätta båttrailern för att säkerställa att din båttransport är både säker och bekväm. Genom vår vägledning och expertis hjälper vi dig att navigera genom vårt sortiment för att hitta den trailern som passar din båt och dina individuella önskemål.

Oavsett om du är en erfaren båtägare eller nybörjare på vattnet, är vi här för att ge dig den support du behöver. Utforska vårt kampanjutbud av båttrailers och låt oss vara din guide när du utforskar dina alternativ.

Om du är intresserad av att köpa eller få mer information om våra båttrailers, kan du enkelt kontakta en deltagande återförsäljare genom att använda formuläret längst ned på sidan.

VILKEN BÅTTRAILER BEHÖVER DU?

TRE ENKLA STEG TILL RÄTT BÅTTRAILER

BÅTENS LÄNGD OCH VIKT

Det som i första hand avgör vilken båttrailer du behöver är storleken på båten. Hur lång är den? Och vad väger den?

BROMSAD ELLER OBROMSAD

Det viktigaste är att din trailer är rätt dimensionerad för din båt, och genom att välja en modell med bromsar får du möjligheten att köra
säkrare och mer kontrollerat.

LÄGG TILL FUNKTIONER

Vill du ha en elektrisk vinsch, gångbord, beslag för surrning eller extra förvaring? Våra båttrailers kan kompletteras med en rad olika tillbehör
och smarta lösningar som gör både båttransport och sjösättning enklare och säkrare.

BÅTTRAILERS TILL MINDRE BÅTAR

Passar båtar upp till 16 fot eller 4,8 meter

BÅTTRAILERS TILL MELLANSTORA BÅTAR

Passar båtar upp till 20 fot eller 6 meter

BÅTTRAILERS TILL STÖRRE BÅTAR

Passar båtar upp till 30 fot eller 8,7 meter

Sex Fördelar med Att Välja En Fogelsta-Båttrailer

FLEXIBLA OCH ANPASSNINGSBARA

Vi är stolta över att erbjuda båttrailers som inte bara är robusta utan också otroligt flexibla och anpassningsbara. Med vårt sortiment kan du skräddarsy din trailer för att passa perfekt till din båts unika form och skrovdesign. Oavsett om din båt är stor eller liten, bred eller smal, så har vi den flexibiliteten och mångsidigheten som krävs för att säkerställa en perfekt passform varje gång.

KVALITATIVA RULLAR FÖR ENKEL ILÄGGNING OCH UPPTAGNING

Våra båttrailers är utrustade med högkvalitativa rullar som gör iläggning och upptagning av din båt till en smidig och problemfri process. Med våra pålitliga rullar kan du vara säker på en jämn och stabil hantering varje gång du tar din båt till eller från vattnet. Med fokus på kvalitet och användarvänlighet är våra trailers konstruerade för att göra båttransporten så enkel och bekväm som möjligt, vilket låter dig fokusera på att njuta av din tid på vattnet istället för att oroa dig för transporten.

HÖGKVALITATIVA VINSCHAR MED OPTIMAL JUSTERBARHET

 

Våra vinschar håller absolut högsta kvalitet och ger dig omfattande möjligheter till justering för att garantera en perfekt passform och optimal prestanda. Med våra premiumvinschar kan du finjustera varje detalj för att säkerställa en smidig och problemfri hantering av din båt. Vi sätter en ära i att erbjuda produkter som överträffar förväntningarna och ger dig den säkerhet och tillförlitlighet du behöver när du transporterar din båt.

ULTIMAT ROSTSKYDD MED VARMGALVANISERING

Våra båttrailers genomgår en varmgalvaniseringsprocess för att ge enastående rostskydd, vilket garanterar att din investering förblir hållbar över tid och klarar av även de mest utmanande väderförhållandena. Med vår högkvalitativa varmgalvanisering kan du känna dig trygg med att din trailer kommer att behålla sitt utseende och sin funktionalitet under många år framöver, oavsett om den utsätts för saltvatten, regn eller andra extrema väderförhållanden. Satsa på en båttrailer som är byggd för att hålla, så kan du fortsätta njuta av din båt med fullt förtroende.

VATTENTÄTA BAKLYKTOR OCH HJULLAGER

Ett betydande antal av våra båttrailers är försedda med vattentäta baklyktor och hjullager, vilket erbjuder en överlägsen nivå av skydd och långsiktig funktion. Med denna avancerade utrustning kan du vara säker på att din trailer är rustad för att stå emot även de tuffaste förhållandena och leverera pålitlig prestanda varje gång du tar din båt till eller från vattnet.

SVETSADE CHASSIN FÖR LÅNG HÅLLBARHET

 

Våra chassin är noggrant svetsade för att garantera en otroligt lång livslängd. Denna gedigna konstruktion är utformad för att göra din båttransport till en pålitlig följeslagare under lång tid framöver. Med fokus på hållbarhet och kvalitet kan du lita på att våra båttrailers är byggda för att stå emot belastningen från år av användning och fortsätta leverera pålitlig prestanda år efter år.

Optimera Din Båttrailer med Våra Noggrant Utvalda Tillbehör

När det kommer till att välja tillbehör till din båttrailer kan det vara avgörande för hur smidigt och enkelt du upplever din transport. Här har vi handplockat ett urval av tillbehör som vi anser vara helt avgörande för att förbättra din båttrailerupplevelse.

Från robusta vinschar till praktiska stödhjul och säkra surrningsbeslag, våra tillbehör är utformade för att möta dina behov och göra din båttransport så bekväm och problemfri som möjligt. Oavsett om du behöver extra stabilitet vid iläggning och upptagning, eller om du vill öka säkerheten under transporten, så har vi de rätta tillbehören för dig.

Utforska vårt sortiment av noga utvalda tillbehör och ta nästa steg mot att optimera din båttrailer för en bättre och mer tillfredsställande båttransport. Med rätt utrustning kan du njuta av en smidig och säker resa till och från vattnet, varje gång.