ERBJUDANDE PÅ SLÄPVAGNAR - KVALITET FÖR ALLA ÄVENTYR!

Utforska vårt urval av släpvagnar, perfekta för trädgårdsprojekt, renoveringar, semesterturer och smidig transport av mindre maskiner. Ta del av våra inspirerande kampanjer hos utvalda återförsäljare för att hitta den perfekta modellen för ditt behov.

Upptäck mångfalden

Oavsett om du behöver frakta trädgårdsavfall, utrustning för renovering eller planerar en avkopplande semester, har vi den idealiska släpvagnen för dig. Utforska vårt sortiment och upptäck mångfalden av modeller som är skapade för att underlätta och förbättra dina äventyr.

 

Välj rätt släpvagnsmodell

Skrolla genom denna sida för att hitta den perfekta släpvagnsmodellen som passar just ditt ändamål. Varje modell är designad med fokus på användarvänlighet och effektivitet, vilket gör det enkelt för dig att välja rätt släpvagn för dina behov.

 

Hitta återförsäljare som deltar i kampanjen

Leta upp din närmaste återförsäljare som deltar i vår kampanj. Genom att utforska listan längst ner på sidan kan du snabbt och enkelt hitta din närmaste återförsäljare.

Missa inte chansen att investera i kvalitet och bekvämlighet för dina kommande äventyr - upptäck våra kampanjpriser idag!

SERIE 1000

➝ Liten och smidig släpvagn

➝ Fällbar bakläm

➝ Går att förvara upprätt mot vägg

 

Perfekt för småuppgifter som trädgårdsavfall, grovsopor eller semesterutrustning. Serien finns i olika storlekar och totalvikter, och dess flexibilitet gör det möjligt att enkelt förvara den ståendes när den inte används.

För att ta del av vårt kampanjpris, vänligen kontakta din närmaste återförsäljare genom formuläret nedan.

SERIE FS1425

➝ Smidig avlastning med tipp

➝ Fällbar fram- och bakläm

➝ EU-släp som är skattebefriat

Utforska Serie FS, en praktisk släpvagn som erbjuder enkel avlastning med tippfunktion. Med fällbara fram- och baklämmar samt EU-släp som är skattebefriat, ger denna tippbara fritidsvagn flexibilitet och ekonomiska fördelar. Tillgänglig i både bromsat och obromsat utförande.

För att ta del av vårt kampanjpris, vänligen kontakta din närmaste återförsäljare genom formuläret nedan.

SERIE 2000

➝ Smidig avlastning med gasfjädertipp

➝ Aluminiumbeklädd förhöjd bakläm

➝ Utrustad med invändiga bindöglor

Denna lätthanterliga och hållbara släpvagn är skapad för fritidsanvändare med optimal lastvolym och låg lasthöjd. Tippfunktionen med gasfjäder ger extra bekvämlighet. Serie 2000 finns tillgänglig i både bromsat och obromsat utförande.

För att ta del av vårt kampanjpris, vänligen kontakta din närmaste återförsäljare genom formuläret nedan.

SERIE L

➝ Svetsat och varmgalvaniserat chassi

➝ Bindkrokar och bindöglor på sidorna för enkel säkring av lasten

➝ Flaket är anpassat för byggskivemått

Upplev överlägsen hållbarhet med Serie L, en extraordinärt stark släpvagn med svetsat och varmgalvaniserat chassi. Utformad för att möta kraven hos dem som använder släpvagnen frekvent, erbjuder den enastående lastkapacitet och suveräna köregenskaper.

För att ta del av vårt kampanjpris, vänligen kontakta din närmaste återförsäljare genom formuläret nedan.

FS1425 - SLÄPVAGNAR FÖR ETT SMARTARE LIV!

FS1425 har revolutionerat vardagen för tusentals svenskar. En praktisk fritidssläpvagn med tippfunktion, tillgänglig i både bromsat och obromsat utförande. Med fällbara fram- och baklämmar samt ett flertal andra intelligenta funktioner, blir FS1425 det optimala valet för en smidigare vardag.

Utforska hur FS1425 kan förändra ditt liv. Med dess smarta design och innovativa funktioner blir vardagssysslor enklare och mer effektiva. Upptäck varför tiotusentals svenskar har valt FS1425 för att underlätta sin vardag och gör din egen livsstil smartare med denna banbrytande släpvagn!

Läs mer om FS1425

1205 - KOMPAKT OCH BEKVÄM FRITIDSVAGN

Upptäck vår smidiga fritidsvagn, perfekt för transport av trädgårdsavfall, grovsopor och semesterutrustning. Dess flexibilitet sträcker sig även till att fungera som en idealisk vagn för din trädgårdsmaskin, åkgräsklippare eller fyrhjuling. En platsbesparande lösning, den kan enkelt förvaras ståendes mot vägg eller staket.

Optimera användbarheten genom att extrautrusta din 1205 med plasthuv för att säkerställa maximal användning och skydd.

Läs mer om 1205

Serie 2000 - ENKELLASTAD OCH MYCKET TÅLIG SLÄPVAGN

Utforska vår lätthanterliga och hållbara släpvagn, skapad med fritidsanvändaren i åtanke. Den erbjuder en imponerande lastvolym och låg lasthöjd, samt en högre bakläm för smidig uppkörning av maskiner. Utrustad med tippfunktion, drivs av en effektiv gasfjäder för enkel och snabb avlastning.

Släpvagnens mått är noga anpassade för byggskivor, vilket ger en mångsidig och praktisk lösning för olika ändamål.

Läs mer om serie 2000

Serie L - KRAFTFULL ALLROUNDVAGN

Upplev stabiliteten hos vår allroundvagn, designad för att leverera enastående lastkapacitet och pålitliga köregenskaper. Med ett flak som är anpassat för byggskivemått och fällbara lämmar både fram och bak, erbjuder denna pålitliga vagn flexibilitet och mångsidighet för varje transportbehov.

Läs mer om serie L