KAMPANJ HOS UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE

Här har vi samlat våra vanligaste modeller för dig som använder släpet till sådant som trädgårdsavfall, renoveringar, semesterutrustning och för att frakta mindre maskiner såsom gräsklippare.

Scrolla på sidan för att hitta rätt modell för just dig.

Hitta din närmaste återförsäljare som är med i kampanjen via listan längre ner på sidan.

FS1425 - Sveriges mest köpta släpvagn

FS1425 har underlättat vardagen för tiotusentals svenskar. Tippbar fritidsvagn som finns i både bromsat och obromsat utförande, fällbar fram- och bakläm och en hel del andra smarta funktioner.

Extrautrusta din FS1425 med nätgrind eller platshuv för att maximera användningen.

Läs mer om FS1425

Vilket paket passar dig?

Just nu erbjuder vi tre olika släpvagnspaket på modell FS1425 till kampanjpris. Kontakta din närmaste återförsäljare i listan längst ned på sidan för att köpa din släpvagn. 

1. Modell FS1425 obromsad.

2. Modell FS1425 obromsad med nätgrind.

3. Modell FS1425 obromsad med plasthuv.

Finansieringserbjudande - räntefritt i upp till 24 månader

Tillsammans med Wasa Kredit har vi tagit fram ett finansieringserbjudande till dig som vill delbetala ditt släp. Erbjudandet gäller räntefritt upp till 24 månader. Varje månad tillkommer en aviseringsavgift på 45 kr. Du betalar också en engångskostnad i form av kampanjavgift som varierar mellan 295 kr och 595 kr beroende på hur många månader du väljer. Mer information hittar du hos din närmaste återförsäljare.

1205 - Liten och smidig släpvagn

Liten och smidig fritidsvagn för t.ex. trädgårdsavfall, grovsopor och semesterutrustning. Fungerar även perfekt som vagn efter din trädgårdsmaskin, åkgräsklippare eller fyrhjuling. Kan enkelt förvaras uppställd mot vägg eller staket. 

Extrautrusta din 1205 med plasthuv för att maximera användningen.

Läs mer om 1205

Serie 2000 - Lättlastad och hållbar

Lättlastad och hållbar släpvagn för fritidsanvändaren, med bra lastvolym och låg lasthöjd samt högre bakläm för enkel uppkörning av maskiner. Utrustad med tippfunktion med gasfjäder. Måtten är anpassade för byggskivor.

Läs mer om serie 2000

Serie L - Stabil allroundvagn

Stabil allroundvagn, med utmärkt lastkapacitet och goda köregenskaper. Flaket är anpassat för byggskivemått och lämmarna är fällbara både fram och bak. 

Läs mer om serie L