TRE ENKLA STEG TILL RÄTT SLÄPVAGN

 

1

VÄLJ UTFORMNING

Behöver du en högbyggd eller lågbyggd släpvagn? Vill du kunna tippa den, eller känns det smidigare med en vanlig ramp? Här väljer du den släpvagn som känns bäst lämpad för just dina behov. 

2

BESTÄM STORLEK

Hur stort är fordonet du vill transportera? Och hur mycket väger det? Vilka andra fordon kan du behöva transportera i framtiden?

3

VÄLJ TILLBEHÖR

En smidig verktygslåda – så att du alltid är redo när det oförutsägbara händer? Du kanske har flera fordon och behöver mer än en typ av ramp?

 

 

GARAGEPROJEKTET

Har du köpt en gammal, knappt körbar, oslipad diamant som du ska fixa till och sätta din egen prägel på? Eller har du en ännu äldre och nästintill felfri pärla i garaget? Med rätt släpvagn som följeslagare blir resan lika säker och smidig oavsett om du ska till verkstaden eller utställningen.

AT2000TB

Dubbelaxlad fordonstransport med helsvetsat chassi och generös storlek för transport av t.ex. personbilar. Perfekt för bilhandlare, bärgningsfirmor och uthyrningsfirmor. Hydraulisk tipp och greppvänliga körbanor gör lastningen smidig. Vagnen på bilden kan vara extrautrustad.

Pris

Läs mer

Aluminiumgolv

1950mm till AT bredd 1950mm

Rek. pris

Läs mer

Iläggsflak plywood

Kit med 2 golvskivor 2000/1955x1060x12mm med beslag, till AT1300-2500TB

Rek. pris

Läs mer

MOTORÄVENTYRET

Bara ett fåtal saker kan mäta sig med hur roligt det är att köra ute i terrängen. Farten, det utmanande underlaget och den ibland halvt okontrollerade körningen. Med en släpvagn blir det ännu smidigare att ta sig ut till äventyret. Bara lasta släpvagnen och kör.

AT2500HBTB

Transportera din bil på ett bekvämt, tryggt och säkert sätt. Autotransportern har tippfunktion med högtrycksgasdämpare och är lämplig för t.ex. bilverkstäder eller bilentusiaster. Kombinationen tipp och ramp (standard) ger en låg lastvinkel, när du lastar ditt fordon. Tack vare de breda ramperna på plattformen och den låga lastvinkeln, kan både stora och små fordon lastas på släpvagnen. Det breda sortimentet av tillbehör gör det möjligt att utrusta autotransportern så den uppfyller dina transportbehov. Vagnen på bilden kan vara extrautrustad.

Pris

Läs mer

Vinschkit AL-KO 900

Vinschstativ med vinsch, wire & monteringskit för AT/HB släpvagn

Rek. pris

Läs mer

Hydraulisk tippkit

Kit med tipp och tvärbalk till AT HB

Rek. pris

Läs mer