EN GOD VÄN PÅ VÄGEN

Ända sedan starten 1934 har Fogelsta varit på väg framåt och längs vägen har våra släpvagnar och båttrailers utrustats med allt fler funktioner och finesser. Samtidigt har sortimentet vuxit och vi har tagit fram produkter för alla typer av transporter. Idag är vi Sveriges ledande tillverkare av släpvagnar och båttrailers - det är ingen tillfällighet när vi sätter pålitlighet, funktion och modern design samt bästa möjliga säkerhet högst på agendan. Det breda sortimentet av tillbehör gör trailern extra flexibel.

Våra produkter tillverkas i moderna produktionsanläggningar vilket säkrar både god kvalitet och leveranstid. Vi arbetar för en hållbar framtid och tänker på hur vi använder bränsle, värme och energi. Och självklart tänker vi långsiktigt med vår personal. Människorna bakom som är så oerhört viktiga. Som kan hantverket. Som vet att en släpvagn ska vara robust, tålig och pålitlig. Precis som man vill att en god vän på vägen ska vara.

Vår erfarenhet tillsammans med vårt stora nätverk av återförsäljare och kunder ger oss möjlighet att utveckla moderna produkter där kombinationen design och funktion gör transport av gods enkelt - produkter som du stolt använder!

Vi fyller 90 år!

Upptäck vårt arv. Det här är vår resa från våra rötter inom jordbruk till släpvagnar anpassade för modern användning.

Läs mer om vår historia

Tre års garanti

Vi är stolta över den goda kvaliteten hos våra släpvagnar. Och vi är stolta över att erbjuda tre års garanti på våra produkter.

Läs mer om garantin

Premium och X-Line båttrailers

Upptäck skillnaderna mellan våra Premium-trailers och marknadens bästa båttrailers, X-Line.

Premium eller X-Line?

Våra kärnvärden

Kvaliteten på våra trailers är något som vi är särskilt stolta över. Inte minst gäller detta flera nu självklara funktioner och egenskaper, som har tagit åratal av noggrann utveckling och förädling.

Läs mer om våra kärnvärden

Hållbarhet

Vi strävar efter att bidra till en hållbar värld genom hållbar utveckling.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

Här kan du köpa, serva och utrusta din släpvagn.

Hitta din närmaste ÅF här